Om

Susanne Torssell

 

Med passion för matlagning och råvaran i fokus har jag drivit Gamla Orangeriet från juni 2009 till mars 2013. I bagaget har jag

en gedigen bakgrund som kock, utbildad på Culinary Art på Restaurang-högskolan i Grythyttan och med arbete

på stjärnkrogar i Sverige, Tyskland och England. Med höga ambitioner och personlig prägel har jag

hela tiden strävat framåt och samlat på mig erfarenheter.

 

Under mina år i köket har jag fått laga mat i det varma och kalla köket, baka bröd, kakor, gjort glass mm. Det har verkligen

breddat mina kunskaper. Att laga mat från grunden och med ambitionen att i stor utsträckning arbeta

med ekologiska och närproducerade råvaror. Kvalitet är väldigt viktigt för mig.

 

Jag har alltid velat ge mina gäster en upplevelse med personlig prägel. En måltid skall vara en avkopplande stund.

 

Vad som står på nästa blad är ännu inte bestämt men att det kommer något nytt projekt är inget jag tvivlar på. Vi håller

nu på och letar nya utmaningar och hjälper er gärna med catering och hemma hos matlagning tills nästa

restaurangprojekt står klart. Förfrågningar mottages via mail eller telefon. Följ mig gärna här för uppdateringar.